3 av de senaste frisyrer

Är du en trendig dam och alltid på jakt efter de senaste frisyrer? Här är några av de bästa stilar som du bör gå för:

Wildly Wonderful

Detta är perfekt för dig om du vill se större och fylligare. För ett perfekt utseende bör du se till att ditt hår är kort till medellång längd. Det är också perfekt om du vill visa upp dina långa, swoopy sido smällar. Experter rekommenderar denna look om du har ett fyrkantigt ansikte.

För att skapa denna stil bör du börja med att separera håret i sektioner och säkra varje sida med en lös hästsvans innehavaren. När du har två hästsvansar ska du använda en liten locktång och curl delar av hästsvans. Efter curling alla avsnitt ska du ta bort hästsvans innehavare. För ett perfekt utseende bör du använda en avslutande spray.

moderna Mohawk

Mohawk-Hairstyles-for-Men

Det är idealiskt för korta eller medellångt hår. Det är också perfekt för dig om håret är lite grovt eller lockigt. Experter rekommenderar också denna stil om ditt hår har en massa lager.

Du bör börja med att skapa en ”sittpuff” som börjar vid hårfästet och går till baksidan. Du bör skapa en sittpuff genom backcombing håret med en backcombing borste. Detta är att skapa hår volymer vid rötterna.

Du bör då samla håret i tre små hästsvansar. En av de hästsvansar bör vara bakom sittpuff. Du bör placera den andra på baksidan eller mitten av huvudet och den sista under den andra hästsvans.

Efter detta bör du använda en backcombing borste och TUPERA håret i hästsvansar. När du har en hel del textur och volym bör du länka hela stilen ihop med några hårnålar.

flätad Halo

Flätad halo stil är ett bra alternativ om du har en kort hår. Det är också perfekt om du har finare till medium texturerat hår som är rakt. Det häftiga med denna stil är att det är perfekt för nästan alla ansiktsformer.

Du bör börja med att skapa en fransk fläta som börjar på ena sidan av ansiktet och slutar på baksidan. Du ska fortsätta flätan tills du når tempelområdet och sedan fästa slutet upp med en liten bobby stift.

Du bör jämna ut resten av håret tillbaka för att dölja stift du använde. Att lägga till några våg du bör använda en medelstor locktång.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *